Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI DIREKTOR
Povratak na članak

Romeo Jozak: Petev ostaje i dogodine, Andrijašević je Dinamova pogreška

- Dva mjeseca prije dali smo treneru povjerenje s ljudske i stručne stanje. Pokazalo se da je kriza prebrođena - rekao je Romeo Jozak.

Komentari 2

KU
kupatilo
13:49 08.05.2017.

A kadsam pisao daje to najveca pogreska Dinama sve redom sam dobivao negativne ocjene.Nema u Dinamu skauta da pokupi po bosni sve sto valja i daim priliku jet tosu uglavnom bili i ostali Dinamovi navijaci i takvi igraci bi dusu ostavili na terenu za Dinamo a ne ko Antolic ili Coric kao dasu napravljeni pd plastelina.Nema igraca ako nema srca a dokaz tome je Atletiko i Diego Simeone.

VL
SV
sven222
13:44 14.05.2017.

To je velik pogreska Hajduka pa tek ostali.. I normalno da ces dovesti selektora mlade repke jer sve mora biti pod kontrolom dinama I normalno kroz repku prezentirati svoje igace. .ipak je HNS vasa filijala I vi ste njihovi vlasnici !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.