Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustaje od predsjedničkih ovlasti
Povratak na članak

Raskol zbog Gorana: Grbić dao ostavku jer se ne slaže s odlukom

Upitno je i hoće li Ivanišević voditi meč s Japanom, što je bilo najavljeno

Komentari 7

Avatar toxic alien
toxic alien
12:35 20.12.2011.

Ako mozete namaknuti milijune za turnire u Zagrebu i Umagu, onda nema mjesta izigravanju siromastva. Problem je u tome sto je Ivanisevic politicki nepodoban, po mjerilima vase nove vlasti. Kao osvjedocenom domoljubu, jos iz vremena kad to nije bilo vrlo popularno u svjetskim metropolama, najboljem hrvatskom tenisacu svih vremena nema mjesta u hrvatskom tenisu. Ivanisevic preskup!? Ja mislim da su preskupi oni kojima je Goran preskup. Vidicete koliko ce vas taj Cacic kostati na kraju svog mandata kao potpredsjednik vlade, jedino vas Madjari mogu spasiti ako ga posalju tamo gdje mu je mjesto...

VL
VE
Vexans
12:52 20.12.2011.

Gosp,toxic je toksičan ali za sebe.Vidimo da je na rubu letalne doze,tako puno nesreće u jednom čovjeku ! Ma,svi mi volimo Gorana,on je jedinstven.Zašto njega banalizirati politikom,a podobnost je politička natruha.Taj veliki sportaš i veliki čovjek(kad je bilo izrazito potrebnono i jedan od rijetkih tog značaja) morao je prihvatiti p saosao selektora u svoju čast(neokaljanu!) bez formalne novčane nadoknade!Dalje,sve troškove koji idu uz taj odgovoran rad,prema specifikaciji,..snosi Savez.Tako bi ostao iznad ovih običnih ljudi.Op.ono o mađarskom spašavanju ne ide Vam na čast!

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
14:26 20.12.2011.

20.12.2011. u 12:52h Vexans je napisao/la: ------------------------------------------- Gosp. Vexans, zasto se vi ne uhvatite nekog posla, onako iz ljubavi prema lijepoj vasoj? Ivanisevicu ne treba neka izuzetna inteligencija da bi primjetio kako su prosli vecina onih koji su nesebicno prolijevali krv za Hrvatsku. Da ih barem ostave na miru i prepustene sebi, ne bi ni bilo takvo veliko zlo. Crvena sadisticka gamad osjeca potrebu da se izivljava na tim ljudima, da ih sikanira i ismijava, pravi budale od njih... A svi znamo sto narod misli o onima koji dva puta prave istu gresku, to zna i Ivanisevic.

VL
SK
skinner
16:32 20.12.2011.

eeeeeeeeeej, ljudi, moramo se spustiti na zemlju ako se nema para za ivaniševića - a nema se - nek izbornik bude neko \"jeftiniji\" i Bog i Hrvati tek sad mi nije jasno zakaj su igrači otjerali prpića?!?! treba biti realanealan i prihvatiti stvari onakve kakve jesu, a ne svugdje vidjeti nekakve urote i male zelene a to kaj bumo mi s čilićem i dodigom prošli kvale i onda zapeli na Špa/Srb/Fra/Njem/Češ ne vrijedi 100.000 eura godišnje ni blizu

VL
PE
peugeot
18:19 20.12.2011.

Rjesenje je vrlo, vrlo, jednostavno! Neka kolovodja \"telefonskog teniskog puca\" koji je nahuskan Goranom Ivanisevicem cak iz Vukovara telefonom nazvao fino odgojenog i teniski jako kompetentnog gospodina Gorana Prpica da mu saopsti \"odluku\" Davis ekipe \"da ne zele vise raditi sa njim\", neka se sad \"Goranov covjek\" (Cilic) fino, lijepo, putem masmedija obrati pismom (i svojim potpisom!) i izvine Goranu Prpicu. Ali ne vjerujem da bi \"Prpa\" nakon svega htio raditi sa Davis hrvatskom ekipom (radio je za placu od 6.700 kuna?!?). A sto se pak tice Gorana Ivanisevica neka radi pravi teniski posao (neka Cilica prati po turnirima u svijetu). Ali on to nece prihvatiti jer to je RAD i placa koju ce mu davati \"Cili\" zavisit ce naravno od - rezultata.

VL
PR
promisli
13:47 25.12.2011.

CASNI POSAO......zasto tako tesko? ako moze ici lako i casno...... ......vrijeme prolazi, godine idu, stvarno velika steta za hrvatski narastaj i napredak...... .......misljenja sam da svaki sportas koji je uspio u svojoj karijeri, koji je se puno toga odricao ii koji se u prvom redu sportski za sebe borio, za pobjednicki duh, popracen milijunima navijaca i zasluzno ubrao VELIKU slavu i VELIKI novac, da nepricamo o popratnim novcem putem reklama....nek je, to je samo DOBRO!! ALI ako svoju zemlju volim i ako zelim narastaju sve njabolje i zalazem se za njih, onda u prvom redu treba mi biti cast to ciniti, a novac ostati u pozadini......jer ako kroz taj casni posao narastaj profitira i domovina dobije nove nade, onda ce to vidjeti i velika poduzeca, koja ce opet zasluznoga uzeti za reklamu i opet ce dobiti veliki novac....i neka, to je samo DOBRO!! .......mislim da bi tako trebao svaki nas bivsi vrhunski sportas misliti i raditi...... .......gdje je ostao osjecaj za \"casnim poslom\" STETA

VL
PE
peugeot
00:28 26.12.2011.

Ako Goran Ivanisevic doista zeli da pomogne razvoju tenisa u Hrvatskoj, te da nadarena djeca ne idu vani po tenisko znanje onda je blizu pameti da bi Ivanisevic trebao osnovati vlastitu \"Tenisku Akademiju Gorana Ivanisevica\" po ugledu na Tenisku Akademiju splitskog teniskog velikana Nikole Pilica u Münchenu. Samo, u tom slucaju to bi bila Ivaniseviceva firma i novac za njeno osnivanje isao bi iskljucivo iz Ivanisevicevog dzepa kao u slucaju gospodina Pilica. Eto, to bi bio rad sa talentima, i na ovaj nacin Ivanisevic bi ucinio najvise za tenis. Ali on to nece. Rizicno je i u pitanju bi bio njegov licni novac, a ovako radeci sa Davis ekipom novac bi stizao iz hrvatskog proracuna. \"Lezi hljebe da te jedem...\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.