Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati
Povratak na članak

Protiv Tunisa igramo po novim pravilima, donosimo o čemu je riječ

Između ostaloga je jasnije definirano igranje rukom, a uvedeno su žuti i crveni kartoni za nesportsko ponašanje službenih osoba

Komentari 3

DU
Deleted user
16:43 11.06.2019.

Izbacite vi offside, opsajd , ofsajd, zaleđe-kako tko voli, pa da vidiš zanimljivosti ..

VL
Avatar maldex
maldex
17:42 11.06.2019.

Biti Srbin u Hrvatskoj je vrlo ugodno, ako usporedimo kako je biti Hrvat u Srbiji ! Problemi nastaju iskljucivo zbog stalnog iznosenja srpsih lazi i obmana o logorima za Hrvate u Srbiji gdje je ubijeno vise tisuce Hrvata, kao i zbog nepriznavanja Srpskih Genocida pocinjenih u ratu. Pupovac bi trebao i morao prvenstveno brinuti o tome da se sazna prava istina o ratu i svim ubijenima u srpskim logorima i postivati svaku zrtvu srpskog genocida ako zeli dobro Srbima u Hrvatsakoj, i ako zeli dobre odnose Hrvatske i Srbije.

VL
DU
Deleted user
09:22 12.06.2019.

Napucana lopta posebno iz blizine u ruku ne može se karakterizirati penalom Kao i ruka uz tijelo, rame odakle do kuda je rame ruke?! Pišu ljudi pravila a nisu odigrali ni minute velikog nogometa! Ne možeš pasti na teavnjak ilii skočiti na loptu glavom k'o zombi!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.