Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVO MARKOVIĆ
Povratak na članak

Preminuo je omiljeni tajnik Mladosti: Ivek je vječno bio uz Žapce sa Save

Mijenjali su se treneri, igrači, prolazile godine, ali klupski tajnik, dobri Ivek, vječno je bio na Savi i uz Žapce. S vremenom je istinski prerastao u ikonu ovog klub

Komentari 2

TR
Travno221
16:08 18.06.2021.

Netko ovdje ima problema s matematikom, a čini se i s logikom. Ako je 11. svibnja 2021. napunio 79 godina, onda je umro u 80. godini, a ne u 79. Svejedno, počivao u miru Božjem!

VL
NI
nikopao
17:26 18.06.2021.

Naš Ivek je rođen 11. lipnja ne 11.svibnja napunivši 79 godina.. No lijepo je da ste ga se sjetili sada bar. Nakon dugih 13 godina. Šteta da ne može vidjeti. Ionako bi poludel . Počivajte u miru dragi moj Ivo. Čeka vas ekipa za belu...puno dobrih ljudi. Grlim vas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.