Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENKA BJELICA
Povratak na članak

Prekrasna supruga Nenada Bjelice blistala na dodjeli nagrade novinaru Večernjaka

Trener Dinama Nenad Bjelica dobio je priznanje za suradnju s medijima

Komentari 4

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
17:29 24.02.2020.

Kad za 30 godina udjes u 50-te bit ce ti jasnije. S sad, obrisi sline, i na video igrice!

VL
DU
Deleted user
20:34 24.02.2020.

Komentari u članku za nagradu koju je dobio g.Dasović su izbrisani.......predpostavljam zato što je svih 10 komentara bilo kritično na njegov rad .Istovremeno komentari nisu uvredljivi ,prostački ili nešto takvo.Dapače pogađaju u samu srž......stoga uzalud vam trud svirači jer većina ljudi ipak nisu prevelike ovce(za što smatrate svoje pratitelje).To zovete demokracijom brisati nečija mišljenja???????? Hoćete li i ovo obrisati ili dati neki logičan odgovor ......Zašto ste obrisali deset komentara?????????????

VL
DO
dokrastavca
00:57 25.02.2020.

Oboje su lijepi, krasan par.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
17:26 24.02.2020.

Jel se "prekrasna" odnosi na kilažu i kukovima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.