Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona
Povratak na članak

Predsjednik Lovrić tješio igrače, Radulovića nema tko smijeniti

Zdravko neće otići sam, Nakić nije pokretač, Antunović ima prečeg posla, Lovrić još čeka...

Komentari 2

Avatar cluesblues
cluesblues
23:47 29.12.2010.

ko sta sam napisal neki dan - gira je cisti alibi, zvucno ime (ali na zalost njegovo je vrijeme proslo) da se pokaze kao da nova bandiceva uprava odmah nesta radi za razliku od prethodne...ciboni treba play, centri, bar 2 dobra amera, a ne djedica giricek koji k tome nije treniral skoro godinu dana....a radulovic je ionako promasaj, ne bi mogal puno bolje ni sa sirom klupom - zal mi je ovih mladih deckih koji su veliki potencijal, ali im treba prava profesionalna logistika - za to nema love, nije je bilo ni prije bandiceve pljacke cibonine imovine, nema je ni sada - samo ce se pokrpat poneka rupa, tek tolko reda radi, dok bandic i njegova kamenjarska mafija ne pociste nekretnine, a onda ko vas jebe cibosi i fuzioniranje s karamarkovim kk zagrebom koji je leglo mafijasa svih vrsta....mislim da je i igracima to vec sasvim jasno i da shvacaju da je kamenjarka mafija isplanirala takav zavrsetak jednog slavnog kluba....sramota za grad, i sramota za sport (ove bandiceve rodijake necu spominjat - ti su se izlegli bez srama, vjere i obraza)....

VL
MA
Mamlaz
02:36 30.12.2010.

I Canjuga je tješio igrače. Tko tješi nas koji navijamo? Piva? Pljuga? K*rac na batini, sve skupa. Samo si krademo živce, da navijamo za ijedan klub. Osim Zagreba (CO). Oni i kad su loši jebeno igraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.