Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG RUSKE INVAZIJE
Povratak na članak

Portugalska vlada odobrila prodaju Chelseaja: Amerikanci plaćaju 4.25 milijardi funti

Odobrenje za prodaju su prethodno dali Premijer liga i britanska vlada, no isto je to, zbog sankcija Rusiji, morala učiniti i portugalska vlada. Godine 2021., Abramovič je dobio portugalsko državljanstvo

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
05:50 27.05.2022.

Primjer svim ulagačima kako završi bacanje novca u zapadne klubove. Sad nek roman nastavi poslovati u rusiji i izvlačiti milijarde kao do sad iz rusije, i provoditi se, kupovati jahte od pol mlrd dolara. Završava era pljačkanja rusije, to je najveći učinak ovog rata. Ekonomski.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.