Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EHF EURO
Povratak na članak

Pomlađena rukometna reprezentacija izgubila u Mađarskoj

Kod Kauboja je najbolji strijelac bio Ivan Čupić s 5 golova, dok je Tin Lučin zabio četiri  gola, a vratar Ivan Pešić imao 11 obrana.

Komentari 3

ID
ivo.dzinic
19:15 01.05.2021.

Drugo poluvrijeme ocaj. Izgubljeni u magli kao guske. Nisu izradili niti jedan napad do kraja niti su napravili ni jednu kontru. Tako moze igrati i moja generacija. Trener ih nikako nije poslozio a oni sami nista.

VL
Avatar rubinet
rubinet
17:42 01.05.2021.

Izgubili su slabom igrom u zadnjih 10 minuta. Horvat nije znao / mogao ništa učiniti kako bi spriječio kolaps naše igre.

VL
Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
17:22 01.05.2021.

I izgubljene utakmice spadaju u sportski razvoj jedne nove momčadi! Bravo dečki i bravo Stručni stožer!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.