Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI PET KOMADA
Povratak na članak

Pogledajte grafički prikaz debakla Španjolaca

Goal.com donosi grafički prikaz iz kojega je vidljivo kako su Nizozemci gradili akcije koje su dovele do pet pogodaka u Casillasovoj mreži.

Komentari 1

SL
Slavek
14:33 14.06.2014.

Holandjani su se poslije primljenog gola otvorili i krenuli na sve ili nista i uspjeli su potopiti Spanere. Poslije dosudjenog ne postojecega penala su svatili da ce i oni proci kao HR protiv Brazila su svatili da moraju krenuti hrabro i uspjeli su. ......... I nasi su tako trebali krenuti svi u napad pa kome obojci, kome opanci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.