Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA
Povratak na članak

Pobjede Jazza i Clippersa, Bogdanović i Zubac skromni

Bojan Bogdanović je u pobjedi sudjelovao sa sedam koševa i šest skokova, dok je Ivica Zubac ubacio pet poena uz sedam skokova u domaćem trijumfu Los Angelese Clippersa

Komentari 11

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:06 11.01.2021.

Treba na Balkanu najviše pažnje posvetiti slovenskom košarkaškom čudu Luki Dončiću makar dečko dolazi iz drugačijeg, naprednijeg i kulturnijeg europskih milijeja unutra schengenske žilet žice. Ipak Luka Dončić ima bolji tretman kod medija, vlasnika, navijača i zarađuje više nego svi hrvatski NBA igrači u istoriji zajedno što je domoljubno izuzetno bolna činjenica ali dečko bi mogel na kraju karijere stići do preko milijarde. Jasno da je tako nešto nezamislivo za hrvatske idole i takozvane role player NBA igrace sa rezervene klupe kao Dražen Petrovič, Toni Kukoć, Dino Rađa ili Stojko Vranković. Zar ima smisla spominjati BiH prodanu dušu Bogdanovića??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.