Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolji i od Jordana!?
Povratak na članak

Pippen: LeBron bi mogao biti najveći u povijesti NBA lige

Scottie Pippen, legenda Chicago Bullsa, u intervjuu za ESPN, "opalio" je šamar bivšem suigraču Michaelu Jordanu

Komentari 2

OB
-obrisani-
10:57 29.05.2011.

Pippen ovim dokazuje da je do jaja ljubomoran na Jordana jer je ovaj bio uvjek bolji, poznatiji,.....a mozda najvaznije od svega,...ljepsi. Ovo je dokaz da ga Pippen nikad nije volio i da mu sad pokusava \"gurnuti\". No,....zaboravio je navesti jednu velicinu sa zapadne obale, a to je Kobe. Po mome misljenju Jordan je ucinio najvise od svih za NBA i americku kosarku,....ali najbolji kosarkas ikad je Kobe Bryant.

VL
ZU
zuba
16:03 30.05.2011.

mozda na west coustu....al u NBA je trenutno najbolji LBJ...pocevsi od statistike koja ne laze pa sve do atraktivnosti same igre...uglavnom ova sezona je to potvrdila!!over&out...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.