Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možda propušta Tel Aviv
Povratak na članak

Ozlijedio se najbolji Izraelac Yossi Benayoun

Najbolji izraelski igrač Yossi Benayoun (30) ozlijedio se na utakmici engleskoga Liga-kupa Chelsea - Newcastle (3:4) i, prema prvim prognozama, propustit će nekoliko utakmica.

Komentari 4

OB
-obrisani-
18:33 23.09.2010.

Ozlijedio se najbolji Izraelac Yossi Benayoun što znači da kockasti beduini imaju daleko više šanse za neki dobar rezultat u Izraelu..

VL
FB
Fabio_Biancocelesti
21:32 23.09.2010.

Kakva je ovo vijest??? Pa nama je isto igro Benayoun ili ne,ali njima zato nije isto jer bi bez njega izgubili 5:0, a s njim 5:1 :)

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
21:59 23.09.2010.

a gle ko govori o beduinima - kekec za ciju repku igra cijela celija al-quaede (ostatak su srbi i crnogorci, a mislim da sam vidjel cak i jednog slovenca - ili je to bil fizioterapeut?)---hehehe, ovaj stajerski kmet opet lijeci komplekse na hrvatskim postovima....

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:42 23.09.2010.

S njim ili bez njega je njihova briga. Mi moramo misliti na našu igru jer nam ostaje problem udarca na gol. Oni buju igrali \"kahlicu\" protiv nas kao i svi ostali u grupi, a nitko još nije našao pravu ideju kak to riješiti..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.