Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKI IZBORNIK
Povratak na članak

Oglasio se Matjaž Kek, komentirao Hrvatsku i skupinu

"Jasno je da Slovenija nije favorit, uostalom imamo viceprvake svijeta Hrvate, Slovake i Ruse koji se kvalificiraju za velika natjecanja, kao i Cipar i Malta, koji su vrijedni su poštovanja."

Komentari 3

ZA
!zagreb!
23:21 07.12.2020.

Kek može jedino riječanima biti neki faktor.

VL
Avatar marsijaneri
marsijaneri
22:52 07.12.2020.

Baš lijepo! Javio se netko iz Hrvatskoj prirodne regije.

VL
RO
roland
22:21 07.12.2020.

Slovenci se uvijek napale na nas! Ključna stvar je motiv igrača i kako će se nove snage nametnuti. Sve su manje i manje razlike među reprezentacijama, nikoga nije lako dobiti. U svim kvalifikacijama smo se mučili, u skoro svim kvalifikacijama smo mijenjali izbornika, skoro uvije išli u dodatne kvalifikacije. Volio bih da sve ide glatko, ali to će biti neizvjesno da zadnjeg kola. Samo jedan neriješen ishod protiv Malte, Cipra, Slovenije...remeti šansu za prolaz. Treba imati sreće i da Rusija, Slovačka i Slovenija imaju što više međusobno neriješenih ishoda. Obranu moramo popraviti. Na račun granitne obrane Dinamo je prošao skupinu i dočekao proljeće u Europi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.