Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJPOZNATIJE BORBE
Povratak na članak

Odlazak najubojitijeg 'high kicka': Zbog Mirka svi znamo za MMA i 'Wild Boyse'

Aleksander Jemjeljanenko bio je stepenica preko koje je Mirko morao prijeći kako bi došao do svoje velike želje - borbe sa starijim bratom Fjodorom. Pred Fjodorom, po mnogima najboljim borcem svih vremena, Mirko je demonstrirao moć i "uništio" njegovog malog brata

Komentari 5

Avatar Tito
Tito
23:01 01.03.2019.

Hvala Mirko na svemu.

VL
PR
prajdali100
22:33 01.03.2019.

Bilo je i vrijeme ! Mirko ti si otišao u legendu.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
07:39 02.03.2019.

Mirko legenda!

VL
DU
Deleted user
04:11 02.03.2019.

Svemu jednom dođe kraj! To je tako i nitko tome ne može pobjeći! Mirko je bio oličenja sporta i sport! A moglo bi se reći i upozorenje kako i sport može biti i bolest a ne "samo zdravlje"? Teško je biti proffi !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.