Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno na Poljudu
Povratak na članak

Nemiri i podjele u Hajduku: Brbić želi dati otkaz treneru, a Torcida stala uz Oreščanina

Teren za novi udar bure u Hajduku bio je pripremljen, novi trener već je kod oružara “zadužio opremu”, ali onda je odjednom nastupila – bonaca

Komentari 6

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
08:32 03.07.2019.

Pacijentima kojima je Poljud bliži od bilo kojeg psihijatrijskog odjela neka slobodno navrate !

VL
SM
san.martino
18:06 03.07.2019.

Briga me vise za te mafijase,ja sam se od jajduka davno izljecio!

VL
DU
Deleted user
19:22 03.07.2019.

Mamić je kriv.

VL
ON
ON
11:31 03.07.2019.

Hajduk je kriv za stanje u svom dvorištu.Točka.I to ne danas ,jučer nego već duže vrijeme.Od dišpeta se nemože živjeti.Rad,red i poštovanje procedura je garancija uspjeha.Toga u Hajduku nema.HNS je u sličnoj situaciji.Nešto boljoj zahvaljujući reprezentaciji.Ali ne zaslugama saveza i njegovih vođa.Naši reprezentativci,su dobrim dijelom karijere i kvalitete stekli vani,što opet govori da je savez malo doprinio.Liga nam je slabašna nogometne stadione posjećuje jako malo gledatelja,jednostavno konfuzija.Šuker i njegovi "pajdaši" koji su ga ustoličili na tu poziciju,zahvaljujući uspjehu repke beru plodove. Neće dugo trajati da dobiju sindrom Hajduka.

VL
DU
Deleted user
11:46 03.07.2019.

Orescanin se mora javno ispricat ili dat otkaz !On je zaposlen u Hajduku a ne Hajduk u njega !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.