Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nešto se 'kuha'
Povratak na članak

Matija Frigan je tema razgovora na Maksimiru: Predstavnici Rijeke putem do Varaždina posjetili Modre

Doduše, Frigan, kao ni cijela momčad Rijeke u Varaždinu i 0:2 porazu nije blistao, vidjet ćemo kako će za tjedan dan igrati protiv Dinama, možda svog budućeg kluba

Komentari 5

BU
budućnost
07:55 15.05.2023.

frigan je dobar (iako ništa spektakularno), ali i preskup...radije vratite roka šimića ili vipotnika, to su igrači koji bi zablistali u dinamu i kasnije se prodali za 15+ mil eura

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:38 15.05.2023.

kakav Frigan poluprosjećan igrač..

VL
EJ
ejStef
11:35 15.05.2023.

Frigan je bio prilika na zimskom prijelaznom roku, sada je vjerojatno preskup... Beljo je najveći propust Dinama, a onda onaj Švicarski Bosanac. To će se teško nadoknaditi za istu cifru.

VL
ZO
zoranos
22:55 14.05.2023.

Skratimo priču - Frigan je biti ili ne biti za Dinamo! Dinamo je već propustio dovesti 10 mladih igrača unazad 2, 3 sezone, a koji su trebali biti budućnost kluba i kad prodaju Ivanušeća, Šutala i Baturinu gotovo je - više neće imati nikoga koga mogu masno unovčiti. Dinamo pleše po rubu. Frigan je baš ono što treba Dinamu - brz i motoričan napadač. Isto tako ja bi diveo i Bakrara iz Istre - jeftin, ali veliki potencijal (doduše i jako sebičan, ali igra za mali klub i asist mu ne znači ništa).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.