Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU
Povratak na članak

Maradona napao Messija: Netko tko 20 puta ide na wc prije utakmice ne može biti lider

Maradona je naglasio kako je beskorisno pokušavati izvući lidera iz osobe koja prija početka utakmice odlazi 20 puta na wc.

Komentari 9

CH
CharlesBukowski
18:43 13.10.2018.

mali bijeli je nula naspram messija i to ga boli.. ne moze si pomoci..jer je promasen slucaj.. a mogao je sve da je bio pametan.. ovako samo pokusava dobiti malo paznje pa makar i glupim izjavama i jos glupljim ponasanjem..

VL
ZW
zweistein
18:12 13.10.2018.

ovaj našmrkani NIKAD nije igrao finale cope NIKAD nije osvojio ligu niti kup prvaka ( igrao 4 utakmice i ima jednu pobjedu ) naslov prvaka u italiji je osvoji tek kad je u napoli došao LUCIANO MOGGI, a tko jee moggi........proguglajte očito mu messi nije dao za "kilo belog i sifon sode", pa ga je odlučio nagaziti

VL
DH
dalibor.hren
19:24 13.10.2018.

Diego, na čemu si ti?

VL
ZA
zagi101
17:56 13.10.2018.

hahaha

VL
TT
TTjac
23:28 13.10.2018.

Treba mu koke dati i sve bude ok

VL
OV
Ovozemaljski
19:13 13.10.2018.

Jedan i drugi su nogometne legende, sjećam se kao dijete kako sam plakao jer su Maradoni našli kokain u krvi i nije smio nastupati protiv Rumunjske ako se ne varam na svjetskom prvenstvu u SAD-u, bio je Bog svoga vremena, Messi je puno profesionalniji nogometaš, koji je puno više osvojio i rezultatski je osvojio kud i kamo više nego Maradona i puno duže traje, u svakom pogledu bolji je od Diega, ali Argentinci su jako emocionalan i strastven narod, nešto slično kakvi smo mi bili u devedesetima i njih ne zanimaju uspjesi Barcelone koliko reprezentacije, a kako Messi sa Argentinom ništa nije osvojio, narod to koristi da bi ga okrivio za sve loše u svojim životima i iskreno mi je žao šta baš u Brazilu prije 4 godine nije podigao i taj pehar!

VL
PR
prajdali100
18:07 13.10.2018.

Mali zeleni je neponovljiv.Sa Argentinom je čuda radio, u Napulju je i danas božanstvo, " božija ruka" he he he...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.