Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSUDBA IZ ASTON VILLE
Povratak na članak

Lovre Kalinić stigao u Hajduk: Došao sam pomoći

"Došao sam pomoći Hajduku, ako mogu, jer prije svega želim nešto vratiti ovom klubu koji je meni dao puno," rekao je Kalinić, koji se po dolasku na Poljud  upoznao s trenerom Borom Primorcem i njegovim suradnicima.

Komentari 3

DA
damyr26
20:05 30.12.2020.

Ovakvu glupost nije mogao napraviti niti Grunf , pomagati tuđem igraču da oživi svoju karijeru, a svoje golmane tjerati iz kluba, tj. ne davati priliku Ljubić kada je dilema da li će Hajduk biti 4 ili 5. Jakobišiću stvarno samm mislio da si pametniji.

VL
LU
Ludwik
17:51 30.12.2020.

Orjuna i uličari vode Hajduk... S tom "dobitnom" kombinacijom, Hajduku ne može pomoći niti dragi Bog, a kamoli propali Lovre...

VL
BL
blekpanther
18:00 30.12.2020.

Pomoći Hajduku, Kako Lovre?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.