Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno pismo
Povratak na članak

Legende Dinama: 'Napadate zaposlenike kluba, ucjenjujete, a sve zbog čovjeka koji nije poželjan'

Neki od najpoznatijih imena koja su u prošlosti stvarala povijest maksimirskog kluba potpisala su pismo u kojem traže da se situacija stabilizira i krene se u boljem smjeru

Komentari 11

KA
kanđija
14:59 23.01.2023.

Ovo pismo Antolića uopće ne brine.. njemu je njegov ego i lova ispred Dinama. Upitno je jedino zašto se tako ponaša gosp. Barišić?

VL
ST
stefj
15:31 23.01.2023.

Kada je Mamić pobjegao u BiH, bilo je jasno da je samo pitanje vremena kada će se ekipa pomlatiti oko love, velike love koja se vrti u Dinamu. Pri tome se dešava najgori scenarij, a to je da se ovi ovdje ponašaju kao da nema sutra, već gledaju kako pokupiti novce, bez obzira kako se to odrazilo na klub... Čačić kao trener i sportski direktor im je savršena figura, svi se pouzdaju u njegovu sreću, a vesele se njegovu protivljenju dovođenja novih igrača. Kuda to vodi, vidimo već u startu druge polovice sezone gdje se Hajduk približio na 4 boda, a ako se ovako nastavi, brzo će i prestići Dinamo. Nema boljeg pokazatelja od potpuno bezidejne i jalove igre protiv zadnjeg na ljestvici... Loše odrađene pripreme, skautinga kao da više ni nema, struka (Čačić) postavlja igrače na pozicije koje im nikako ne odgovaraju itd. Sve je to pokazatelj lošeg izbora onih koji trenutno vedre i oblače u Dinamu.

VL
BE
Berri
15:38 23.01.2023.

Mala bara, puno krokodila. Mamić i njegovi ljudi, Antolić i njegovi ljudi, legende dinama, navijači BBB, različiti spektar političkih opcija, od zeleno-lijeve koalicije, preko socijaldemokrata, do desnog centra. Svi se nadaju dijelu kolača, koji će se dijeliti pri dodjeljivanju poslova kod gradnje novog stadiona, a iznos neće biti manji od 55 milijuna eura. Juri klimatizacijski sustav, Šefu izolacija, Vladeku stolice, Ivek neka dobije sigurnosne kamere, malom od Bare treba dati nabavu semafora...

VL
BU
burza
16:05 23.01.2023.

Kad se dva svadaju treci vuce korist

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
18:06 23.01.2023.

Popis posvađao legende kluba: Nismo ni vidjeli pismo, samo su nas potpisali i poslali medijima... nekome je stvarno cilj rasturit dinamo uzduž i poprijeko...

VL
TK
tom.kuzmanovic
16:32 24.01.2023.

Svaka cast. Ali uprava, "vlasnici", i samoproglašene kumove hrvatskog nogometa nije briga za te bivše igrače i što oni imaju za reći. Sto se mene tiče, kao autsajdera, zaljubljenika u hrvatski nogomet i Dinamo, nekoga tko je cijeli život igrao i bio sportski djelatnik, ovo što se događa u Dinamu nije ništa drugo nego jadno otimanje vlasti. Ova borba za Dinamo se vrti oko NOVCA i to velikog novca i onih koji zele nastaviti sisati novac bez ikakvih posljedica. Bio bih sretan s vitezom koji bi uletio i kupio klub, riješio se parazita i fokusirao na Dinamo, njegove igrače i vjerne navijače. Hvala bivšim igračima što su se oglasili. Nažalost, više ih se ne može pomusti pa osim navijača nikoga u "upravi" Dinama nije briga.

VL
JM
JMN
16:36 23.01.2023.

Čitam naslov i mislim si ajde konačno su glas dignuli legende Dinama: Zvone Boban, Robert Prosinečki, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Dario Šimić, Igor Bišćan itd. A kad ono: Hrvoje Štrok i Dalibor Podrugač. Plus par legendi tipa Mlinarić i Deverić koji su se doveli u jadan položaj da im egzistencija ovisi o Mamiću.

VL
BS
Berekin ST
18:30 23.01.2023.

Tako nesto i ja mislim... svako se danas naziva legendom, pa i oni koji su se smijuljili dok su suci masakrirali ligu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.