Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fedor Emelianenko
Povratak na članak

Legendarni borac: Ne želim zbog UFC-a, slava je izmišljena, a borce ne poštuju

- Apsolutno nikakvo žaljenje ne osjećam. Nemam nikakvu želju boriti se u UFC-u. Ja sam dio Bellatora, tamo mi se sviđa i imam dobar odnos sa Scottom Cokerom.

Komentari 2

Avatar Mi sami
Mi sami
13:04 25.01.2019.

"Ne želim..." haha e moj Blic, pardon VL.

VL
DU
Deleted user
13:13 25.01.2019.

Gluposti, UFC mu je davao najbolju lovu ikad ikome od boraca... nego ga je prpa uhvatila jer mu je UFC za protivnike htio dati najbolje borce tog vremena da se dokaze tko je najbolji.Fedor nije potpisao i zajebao se opasno, otisao u STRIKEFORCE gdje su ga brazilci razbili i mnogo stariji 40 godisnji Henderson nokautirao... tu se osramotio.Da je potpisao za UFC mozda ne bi toliko lose prosao kao u Strikeforce... Ili se boris ili ne nema tu izmedu.. Slicno se desilo i Mirku, najbolji ofa ovo ono prvak PRIDE a kad je otisao u UFC sa pravom konkurencijom izbucali ga ko vrecu ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.