Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbačeni iz kupa
Povratak na članak

Lakrdija u HNS-u se nastavlja: Kazne su predviđene samo za Futsal Dinamo koji traži pošteni nogomet

O žalbi Futsal Dinama odlučivala je prema informacijama koje smo dobili iz Saveza, komisija sastavljena od jednog člana. Ovakve prakse ne bi se posramila ni Sjeverna Koreja!

Komentari 6

DU
Deleted user
14:16 02.03.2017.

Futsal? Jeli to onaj sport koji igraju rekreativci i neafirmirani igrači pravog nogometa koji su zaglavili u nekom zonaškom klubu?

VL
LI
Lisabon
15:26 02.03.2017.

Draga gospodo iz Futsal Dinama ,sami sebi skacete u usta.Priznajete svoju pogresku,ali trazite da vas se ne kazni!!!!!!!! Koristite situaciju u kojoj kojekakvi politicari skupljaju predizborne poene i traze smjenu HNSa ,a da pritom propagiraju ne mjesanje politike u sport,a sami se mjesaju (uz put pozivaju na primjenu zakona a da pritom niti jednom rjecju ne argumentiraju u kojem to segmentu taj isti zakon HNS ne primjenjuje.I sada Futsal Dinamo ,u toj situaciji,trazi da se na njih zakon nebi trebao primjenjivati.Uz to kazu da i drugi nisu platili clanarinu!!!!!!!!Dakle ubijete covjeka ,ali tvrdite da jeste to ucinili,ali da znate da je to ucinio i vas susjed,a on nije kaznjen!!!!To je dno dna.Govorite da suci nisu polozili norme,a nemate nikakve dokaze za to,nego ste to procitali u 24 sata,koji ,naravno za to nema dokaza nego insajderske informacije!!!!!!Istina je samo jedna:niste platili clanarinu,niste potvrdili natjecateljske knjizice,kraj gotovo.Pricice da savez zbog toga ne radi dobro su tlapnje.Prije mjesec dana ste se pokrili po usima i rekli krivi smo i nadamo se da osim izbacivanja iz kupa nece biti vece kazne,a sad,gle trenutka,pisete pamflete protiv HNSa.Jadno do boli.

VL
SM
san.martino
15:26 02.03.2017.

Sreca da smetaju hdz-u u predizbornoj kampanji inace ih se nikad ne bi rijesili!

VL
DU
Deleted user
17:26 02.03.2017.

Lakrdija je dati huliganima da vode klub. Eto im sad.

VL
21
215794
15:23 02.03.2017.

Nisam procitao do kiraja po ovom HNS je dobra mamica udari stambilje o registraciji prije nego sto ste uplatili?

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
20:20 03.03.2017.

Oduvijek se znalo da se sa nepotvrđenom natjec,knjižicom ne može nastupati i natjecati i to je to. Sami su krivi za svoju situaciju i zašto optuživati druge za svoj nemar i privid.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.