Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI NA POLJUDU
Povratak na članak

Kukoč opleo po Hajduku: 'Caktaš ne valja jer je naš, a stranci su napravili moj k***c'

U zadnjih deset godina koliko je stranaca opravdalo da su igrači za Hajduk? Dođu u Hajduk, poljube grb i nema ih više. Danas stranci u Hajduku imaju više od dva milijuna eura plaću, a što su napravili? Napravili su moj kurac - napisao je Kukoč.

Komentari 21

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
17:52 18.02.2021.

Tonči Kukoč "nekadašnja legenda Bijelih"?????! Očito sam nešto prespavao.

VL
IS
istina00
14:34 18.02.2021.

kukoč je 100% u pravu! podrška caktašu, jedinom kvalitetnom igraču hajduka kojeg šikanira predsjednik uprave!

VL
RE
RedTree
15:02 18.02.2021.

Žalosno ali Hajduk je najgori prema svojima, ne kažem da Caktaš nema svoj dio odgovornosti, ali on jedini skuplja bodove. Dovodimo loše strance, a Rebić, Moro i drugi nam kroz prste prolaze. Dovoljno se sjetiti kako smo izgubili gotov posao s Križancem. I dajte domaćeg trenera ili bar iz susjedstva, od stranaca jedino Carillo.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:16 18.02.2021.

ovaj kuki mi nije po volji ali ima potpuno pravo

VL
RE
RedTree
17:52 18.02.2021.

I Messi je na izlaznim vratima Barcelone, neće da produžuje ugovor, pa ga ne šalju u drugu momčad, jer ih jedini drži na životu. Samo netko s ozbiljnim kapitalom može ovo dovesti u red.

VL
ST
sttipe
17:50 19.02.2021.

Koje to igrače i čijim novcem bi kupio neki paralelni mamić?? Drugi Zagreb nemamo, i da imamo u njemu ne bi bilo Ine, Hep-a i još 200 firmi koje plaća cila država, i neki drugi bandić bi tu osta kratkih rukava, ako ga ne bi netko pokosio mitraljezom, kako se to već sa "zagrebačkim" frakcijama radi... K.nji ka ti ne zaslužuju drugo nego da im hercegovci jame klub. I ligu. I suce, svih vela.I privredu.Slijedi "tržišna utakmica za tvoj stan". I SVE će uzet, jer MOGU... Imala je Steaua sličnu priču, davno i puuuno je efikasnija od dinama, bila, ali "sav barut na jednoj gomili", dugoročnije, ne bude neka srića.. Rumunje je koštalo nestanka s nogometne scene, hrvate isto s rukometom, itd, itd.. Nije mi žaj vas, ostali oko vas će ispaštat vašu podršku takvom "radu"..

VL
ST
sttipe
17:57 19.02.2021.

Da se mene pitalo Caktaša bi se davno prodalo, ili ako se menađeru to ne bi svidilo, posudilo u Val, ili GOŠK. Skupa s Nejašmićem. Moja je procijena, da Tekliću triba 6-8 utakmica u kontinuitetu, sa po bar 70', da bude bolji od Caktaša. S 10 utakmica košta bi ka sad oba dva.. Caktaš svoju igru podređuje tome da da gol. Iza njega moramo bit pokriveni svim igračima ekstra klase, da se zakrpi rupa u sredini. Nije on protiv Rjeke igra 25 minuta jer ga nevole, nego jer ne može izdržat/istrčat tempo!!!

VL
ST
sttipe
19:54 19.02.2021.

Meni se čini ova uprava bolja od dosadašnjih. Fali dovest 2-3 mlada i jeftina igrača, za pokrit još neke pozicije, ali love nema pa nema ni zamjerke. Ne beru se takvi na drvetu, bar ne mukte. Osim naših... Zamjerke ćee doć kad prođe treneru 7-8 utakmica upoznavanja sa igračima, i kad ih opet bude stavlja na neprirodne pozicije... I kad neki igrači budu slabo igrali, a mladi na njihovim pozicijama ne budu dobivali po 35'... To je smjenilo dosadašnje..

VL
SS
sokac sa drave
14:46 18.02.2021.

Bas razmisljamo u Osijeku da ga kupimo ali nismo sigurni da se moze izboriti za prvu postavu.Mierez je bolji,Bohar je bolji,Pero je bolji.Bolje ne netreba nam zbog tog nezgodnog mentaliteta nece moci opstajati medju sesnaest jednakih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.