Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA BAYERNA
Povratak na članak

Kovač izašao pred novinare: Ne znam što pišete, ne čitam medije

- Pričekajte još malo, bit će jako zanimljivo - rekao je Kovač o izvanrednoj presici koju je najavio Bayern i koja je zakazana u podne.

Komentari 12

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:32 19.10.2018.

Bravo Kovaču!!!! Hrvatski Trener u Bayern !!!! Svaka ti čast!!! Dok ide ide!!! Završit ćeš još sjajnu karijeru!!! Nije Bayern nek Sila u Evropi!!! Bit će još klubova za tebe Kovaču!!!! Bayern ima prestaru Ekipu ove godine !!! Nemaju pojačanja!!!nja!!! Zato mislim i Naslov će biti teško osvojiti!!! I to je jedino!!!! Nisam siguran hoće Kovač ostati do kraja Sezone !!! Ali sve Naj naj želim Hrvatska Legendo!!!°

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
11:33 19.10.2018.

Kovač izašao pred novinare: Ne znam što pišete, ne čitam medije jer uglavnom slušam Marka Perkovića Thompsona i gledam fotografije Slobodana Praljaka..

VL
BI
Bilstein
11:28 19.10.2018.

sta radis onda ako ne citas? kako ides u WC bez novina?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.