Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Skupina smrti'
Povratak na članak

'Kako je moguće da u istoj skupini na Euru igraju dva aktualna prvaka?'

Ovo je 'skupina smrti' i svatko će morati igrati na maksimumu svojih mogućnosti da bi prošao u nokaut fazu. Utakmice u Münchenu bit će festival nogometa, a očekivanja naših navijača bit će velika - kazao je njemački izbornik Joachim Löw

Komentari 7

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:39 01.12.2019.

Ima da ti se smrznu noge kad vidiš ovaj osmjeh Didiera no zato će nas Low zabavljat na klupi konzumirajući svoje ( bez konzervansa ) slastice 😂

VL
BO
Bojnik
12:05 01.12.2019.

Ovo odrzavanje EP po gradovima je obicna glupost...Tako ispada da Englezi igraju doma kao i Njemci sve tri utakmice.Jel to posteno? Ako su imali dirigirani zrijeb da neke zemlje nemogu igrati sa nekim sa kojima nemaju dobre odnose,onda su mogli dirigirati da utakmice zemalja iz kojih poticu nemogu igrati na domacem terenu.

VL
Avatar Čudomix
Čudomix
11:55 01.12.2019.

Veću težinu ima viceprvak iz 2018. nego svjetski prvak iz 2014. Kod nas se puno igrača promijenilo a kod Nijemaca pogotovo.

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
11:07 01.12.2019.

Nema toliko skupina koliko ima prvaka. Ne znam jesu li npr. Englezi sretni što smo s njima u skupini

VL
DI
Diesel
11:37 01.12.2019.

Dva prvaka i Njemci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.