Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjedok vremena
Povratak na članak

Jerkov otkrio kakvim su se sve podlostima Sovjeti služili protiv Jugoslavena

- Zamislite, sovjetski sportaši, krema tog društva, dolazili su u Olimpijsko selo s torbama i nosili tu hranu kući. Bila je to doista zorna slika nestašice u tadašnjem SSSR-u - prisjetio se Jerkov

Komentari 4

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
08:06 27.07.2020.

4 i pol milijuna ondašnjih maraka NIJE sadašnjih preko 2 milijuna eura!!..u ono vrijeme tko je imao 4 milijuna maraka- TO je danas kao da imaš min 10 milijuna eura,,tko je iole pametan-shvatit će..samo budala može misliti da je ondašnjihh 4 i pol milijuna DEM sadašnjih malo više od 2 milijuna EURA..(inače super igračka legenda i ljudina)

VL
CA
cortesova arkebuza
11:33 27.07.2020.

Dražene jer toliko teško provjeriti umjesto pisati gluposti?! 1978. na Filipinima u Manili prvaci su bili Jugoslaveni nakon produžetka protiv SSSR-a 82:81. Danas kad je svaka informacija dostupna piše su neprovjerene informacije. To je novinarstvo VL?!

VL
SE
Serdar222
13:08 27.07.2020.

U članku piše svašta, najmanje o podlostima Rusa prema košarkašima Jugoslavije. Očekivano sam opise grozota kao uvrćanje jaja, skakanje po prstima, pauci i zmije u krevet ima i tome slično a poštovani Željko pričao o sjajnim uvjetima koje su košarkašii imali u onom mraku i blijedi koju žive današnji košarkaši i ne samo oni.

VL
ND
natalija.dolenc@skole.hr
18:35 27.07.2020.

Zašto je potrebno stati po Rusima, šta bi vi bez njih sada?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.