Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kostelić propustio devet utrka
Povratak na članak

Ivica: Napokon se vraćam, ali koljeno me i dalje boli

Prva od šest utrka do kraja skijaške sezone vozi se danas u Kranjskoj Gori, veleslalom od 9.30 i 12.30 sati. Stvari su se izduboka promijenile u posljednjih mjesec dana otkako je u Sočiju Ivica Kostelić zavrištao zbog boli u desnom koljenu

Komentari 3

OB
-obrisani-
08:28 10.03.2012.

Idemo Ivice,...nema veze, sto bude, bude,....vec si dosta ucinio. E kad bi nam jos jednu lijepu olimpisku medalju donio kuci, bilo bi nezaboravno. Cuvaj zdravlje i ne forsiraj previse to koljeno.

VL
SA
Savjest
08:29 10.03.2012.

Dakle koljeno ga boli, a on ipak nastavlja natjecanja! Pitam se za što ili za koga? Je li Ivica sam sebi postavio takvo pitanje? Ako nije, krajnje je vrijeme da ga postavi!

VL
VL
????
11:18 10.03.2012.

Za koga? Pa došao je po kuglu u slalomu, još ima +35 pred Hirscherom. Veleslalom vozi da se privikne na uvjete, a u slalomu kaj bude. Na finalu za tjedan dana će voziti slalom, a vjerujem da će propustiti ostaleale utrke kad baš i nema šanse za ukupno prvo mjesto. Da bi dostigao Feuza mora 3x pobijediti najmanje, tak da ovisi. Možda ako se Feuzu približi na manje od 100 i bude riskirao, ako ostane na većoj razlici, bolje mu je da se čuva za slalom. Vjerujem da tako nekako razmišlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.