Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SAVEZA
Povratak na članak

Šuker: Reprezentaciju i domaće prvenstvo ne damo ni za što

– Nemamo ništa protiv ABA lige, ali ne podržavamo priklanjanje Euroligi. Podržavamo programe naše krovne organizacije Fibe i ne mogu vjerovati da neki naši klubovi ne shvaćaju u kojem smjeru priča ide – kaže Šuker.

Komentari 6

SV
svitilnik
19:57 24.03.2016.

Mislim da neki nisu svjesni koje posljedice možemo imati ovakvim ponašanjem nekih klubova. Postoji mogućnost da ispadnemo iz kvalifikacija za olimpijske igre, da nas jednostavno odpraše kao prave podmukle izdajnike i ne idemo na Olimpijadu. HKS ne može biti talacc takova ponašanja nekih klubova. HKS i hrvatska košarka je iznad interesa raznih likova koji umišljaju da mogu činiti što ih volja. Ako nas FIBA izbaci iz kvalifikacija HKS mora urgentno izbaciti sve klubove koji su krivi za to. Za Cedevitu se ne čudimo ali ti Zadre, ponosni hrvatski grade, srami se ljudi koji te vode ( klub je u vlastništvu grada ). Sramotu svoju, oprat možete, samo svojim velikim pokajanjem i traženjem oprosta

VL
ZL
Zlatko1947
16:01 24.03.2016.

A gdje ti je osuda za DOM SPREMNI? O TOME ŠUTITE KO ZALIVENI I TO SVI. pa čak i nemušti Premijer. Sram vas bilo. Treba reprezentaciju kazniti UEFA tako da se puši.

VL
Avatar mama mia
mama mia
21:55 24.03.2016.

Šuker ne zna da sjedi sa Šukerom koji je u avionu ukrao nakit ili mu to uopće ne smeta on zna zašto

VL
Avatar links
links
06:51 24.03.2016.

Kkao si samo pametan bucko, naravno da bi imao više prestavnika u troduplo slabijoj ligi, možeš imati još više u Balkanskoj ili Alpe-Adrija, drugačije bi ti pričao da je Cibona na mjestu Cede... mijenjao bi ti lige za dvije kile odojka, svi to znamo

VL
KO
komilica
23:02 23.03.2016.

al zato tebe Šukeru damo za badava

VL
PI
pinokio68
21:53 23.03.2016.

Kad bi morala birati izmedju ovog dehbeloguzog uhljeba, poltrona i ljige i ovog sto se poklanja na grobu zlocinca pavelica, tesko bi bilo odluciti.Koji likovi vode saveze to moze samo ovdje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.