Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADAR DINAMA SE KOMPLETIRA
Povratak na članak

Igrači iz Lokomotive mogli bi Mamiću zadati glavobolje, evo zbog čega

Samo su dva tjedna do početka priprema, a Lokomotivin trojac još nije imao odmor. Stoga će im Mamić morati dati nešto slobodnih dana i teško da će na njih moći računati odmah na početku prvenstva. A eto, Dinamo starta baš protiv Lokomotive

Komentari 2

MR
mrzimcrvenekmerove
08:45 01.08.2020.

znači krinamu kad treba neki igrač prvo ode i upre prstom u kadar vlakića te bira.... Bili to bilo moguće da nisu isti klub? naravno da ne bi....

VL
Avatar našopanaguskamatejica
našopanaguskamatejica
08:27 01.08.2020.

Glava i glavobolja su dva jako usko povezana pojma. Da bi se mogla dobiti glavobolja mora se imati glava. Obrnuti put je nije vjerojatan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.