Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maske još nisu obavezne
Povratak na članak

Hrvat u Bjelorusiji: Zataškavali su sve u vezi s koronom, nismo imali pojma što se događa!

– Mediji se uopće nisu bavili pričom o koroni. Očito je sada da su sve namjerno zataškavali. Evo, tek sada su uveli maske, koje nisu obavezne, a na stadione i dalje može doći 25 posto navijača u odnosu na kapacitet stadiona.

Komentari 9

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
08:49 09.12.2020.

Mediji nisu nista zataskavali, nego su vas stitili od psiholoskog terora i histerije kojem je skoro cijeli svijet izlozen. Lukasenku i nekim "tvrdoglavim" africkim liderima WHO je nudio mito od oko 20-ak milijuna dolara samo da se pridruze histeriji! Srecom, neki ljudi znaju da kad s vragom tikve sadis one ti se prije ili poslije razmrskaju na glavi... Vidim da globalisticki mediji totalno ignoriraju Bjelorusiju kad su u pitanju statistike vezane za slavni virus, a to je zato sto tamo zivot tece normalno i nista posebno se ne dogadja. Da je slavni virus tako velika opasnost po covjecanstvo, Bjelorusija bi po svim mafijaskim mjerilima trebala biti lider i po broju zarazenih i po broju umrlih, i ne bi silazili sa naslovnica svih svjetskih medija! Umjesto toga, oni zive normalan zivot! A to je bio moj recept i za Hrvatsku, i za ostatak svijeta... prestanite sa psiholoskim ratom i medijskom histerijom i zivot ce se vratiti u normalu u vrlo kratkom vremenu...

VL
DU
Deleted user
07:38 09.12.2020.

Nigdje ne piše kako se to situacija pogoršala

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
07:58 09.12.2020.

Uciti od Lukasenkove Bjelorusije red rad disciplina.Ta divna zemlja Bjekorusija vec davno sam pisao o tome.Sva u poljima zeleni se.Gradovi tako cisti uredni kao apoteka. Sve renovirano fasade nove.Neda Lukas svoje tvornice i bogastvo zatvarat.Nema komandovat Lukasu sad su odnosi sa Rusijom sve cvrsci .Bjelorusija pola svoje industrije i prehrambeni proizvoda plasira u Rusiju..

VL
Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
08:16 09.12.2020.

mediji vas konstantno minpuliraju ovakvom agresivnom propagandom, puno novaca im je iskrcano u te svrhe ne zaboravite, prestanite biti ovce i počnite razmišljati svojom glavom, pišu što moraju, po nalogu!, zar vi zaista mislite da je ova "ergela" copy pastee novinarcica u nastajanju sa student servisa pametnija od vas???? ako je to tako, onda niste za ništa drugo nego da vas ošišaju!

VL
JU
jumbo2110
08:14 09.12.2020.

Cuj nisu znali hahaa , pa sta je tamo kameno doba da nemaju mobitele . Cak i da nisu znali zivili su neoptereceno ovom izmisljotinom .

VL
DU
Deleted user
09:34 09.12.2020.

I, je li ih kupe lopatama s pločnika?

VL
MI
mismokanibali
11:36 09.12.2020.

Naprijed Lukasensko !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.