Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najmlađi strijelac
Povratak na članak

Halilović: Uživam, još samo da mogu zaigrati u Ligi prvaka...

– Svi smo igrali zaista super, držali se zajedno i zato pobijedili. Sve je išlo kako treba

Komentari 5

OB
objektivnidalmatinac
19:19 09.10.2012.

"Iz analize novčanog tijeka vidljivo je kako je novčani tijek od poslovnih aktivnosti u tri posljednje godine negativan. Klub ne može živjeti od priljeva iz osnovne aktivnosti." Od 2009. godine, od osnutka ŠDD-a, Hajduk je svake godine u minusu. Akoo ne može živjeti od osnovne aktivnosti, od čega će živjeti Hajduk? To će nam možda reći gradski vijećnici, ljudi koji predstavljaju Grad Split većinskog vlasnika kluba. ______________________________________________________________ Ovo povise je iz danasnje Slobodne Dalmacije. E pa sad antinavijaci Dinama, ZZD i ostali mrzitelji Dinama se zapitajte ko vodi Dinamo i kolike su nbjegove sposobnosti u financijskom igrackom i svakom drugom pogledu.

VL
NO
Nož
19:27 09.10.2012.

Halilović zasluzuje igru u ligi prvaka zato sto podsjeca na messija iako ima samo 16g,i to bi bilo po prvi put da 16 godisnjak igra u ligi prvaka.

VL
PN
premda_nije
12:19 09.10.2012.

Da sam neki sportski hrvatski novinar koji zadnjih pet godina koristi svaku priliku kako bi ismijao Dinamo i Zdravka Mamića,da sam neki novinar koji širi negativnu atmosferu po medijima u stilu kako je Dinamo smiješna ekipa u LP, da sam novinar koji podilazi huliganima sa sjevera i daje im svakom prilikom medijski prostor kad treba vrijeđati klub i Mamića, umro bi od muke i neugodnosti da sada moram veličati jednog sjajnog mladog Dinamovog dečka i igrača - poput Alena Halilovića. Ta tko mu daje priliku za afirmaciju, ako ne mamić i Dinamo?! Isto vrijedi i us lučaju drugog mladog Dinamova dragulja - Matea Kovačića. Novinari mogu preči preko svih vlastitih pljuvačina, posipat se pepelom i pisati o Dinamovoj mladosti, kao da se radi o nekom posve drugom klubu od onog kojem se izruguju?! Svaka vam čast!

VL
SE
sestrićna
16:28 09.10.2012.

mamićeve redakcije nastavljaju s veličanjem do prodaje..

VL
DJ
Djedmedjed
21:42 09.10.2012.

novinari,dajte malom mira ! izvjestavajte objektivno, pohvalite i pokudite u nekoj razumnoj mjeri, ali samo kad to ima veze s njegovim igrama. mozda bi mali Kovacic vec i sad "proigrao" na visokoj razini da ga mediji nisu proglasili za veci talent od Bobana i Prosineckog. a kaj se repke tice, nek igra za onu koju nosi u srcu. Rakitic se odlucio za Hrvatsku iako ga je odgojila Svicarska. stoga ni Halilovicu ne treba nabijati krivnju ako zaigra za BiH. meni bi osobno bilo draze da izabere Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.