Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN VULIĆ:
Povratak na članak

'Hajduk je dao puno velikih igrača nakon rata, ali Perišić je vjerojatno najkompletniji!'

Karijeri koja je, gotovo u pravilu, išla samo uzlaznom putanjom. Još od vremena kada je kao 17-godišnji klinac debitirao za momčad Hajduka. Doduše, samo na pripremnoj utakmici, jer ubrzo je s Poljuda prešao u Sochaux

Komentari 2

SH
Shtanga
08:21 29.08.2020.

Riješili ste ga se kao i mnoštva drugih odličnih igrača, zadnji primjer je Grbić koji je potpisao za Atletico. Hajduk nema nikakvih zaslugi za uspjeh Perišića.

VL
MA
matkopeic
10:13 27.08.2020.

Da, Perišić je sjajan igrač, jedino što je svoje nogometno školovanje i napredovanja odradio najmanje u Hajduku. Čovjek je primjer kako se kroz život tre probijati i borit,....Hajduk tu zaista nema nikakve zasluge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.