Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO RAZGOVOR S HIT TRENEROM
Povratak na članak

Gađali su nas snajperima u Sarajevu '94., ubili su mi suigrače, a sad se vraćam na Poljud i Dalić mi daje savjete

Kraj je ožujka 1994., na grad pod najduljom opsadom još od Drugog svjetskog rata padaju granate, ljude ubijaju snajperima, a na stadionu Koševo, malo ispod agresorskih Karadžićevih linija, dvadesetak tisuća ljudi pruža otpor i navija. Na terenu su nogometaši FK Sarajeva, s njima i četvorica iz Želje, njihova žestokog, najvećeg rivala. U opkoljenom Sarajevu igra se utakmica za povijest, prva koju je neki BiH klub odigrao od početka rata, i to protiv pripadnika UNPROFOR-a.

Komentari 6

Avatar RijekaHR
RijekaHR
22:19 06.10.2022.

E, snajperi, bombardiranje,Sarajevo, Poljud?? A Beograd nista? nesmijete napisati da su snajperi i bombe bili od vasih ljubimaca, srbojugoslavena-cetnicka.

VL
VO
Votum
23:51 06.10.2022.

Hah, Sarajevo. Onda su im Hrvati trebali da prikažu svijetu "multietnički" grad pod opsadom. Danas Hrvatima crtaju kalašnjikove po vratima i pljuju im Božić. Al neka... sve se vraća sve se plaća....

VL
SV
sveznam1
08:12 07.10.2022.

Netko se imalo razumije u ratovanje i a i to se možete vidjeti na yi da su sarajevo gadali topovima koji su bili iznad grad..topovske posade su cini 4-5 vojnika koji nemaju nikakvu zastitu u slucaju pjesadijskog napada ,te se takve posade mogu unistiti za 30 minuta..ili manje..naravno da to nisu htjeli jer im je lakse zrtvovati poginuli civile u ime politickih bolesnih ciljeva..srebrenica je najogledniji primjer 30 km je bio udaljen tuzlanski korpus dok je trajao masakr

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.