Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN
Povratak na članak

Federeru 35. Grand Slam četvrtfinale uzastopno

LOVI EMERSONA Roger ima četiri Australian Opena, osvoji li i peti, bit će na pragu rekorda

Komentari 2

DU
Deleted user
19:57 21.01.2013.

Eto, koliko je kralj Roger imao uspona i padova u karijeri (za mnoge, u njegovoj glavi, mi ne znamo, je li), napetih mečeva, gorkih poraza, fantastičnih pobjeda, rekorda da i ne pišem. Nikad ga nisam vidio da je poderao majicu, lupao se šakama o prsa i urlao po terenu, ilinaglas vrijeđao protivnika na svom materinjem jeziku. Evo, samo sam htio podijeliti s vama nešto što sam primijetio.

VL
UN
unbekant
21:15 21.01.2013.

dok je naseg balkanca Djokovica,Federer je sjena barem u Australiji,jer su mu sanse nikave,ali mi to necemo da priznamo,i pisemo o nekom konas nemoze smislit,a o susjedo nista,jadan je nasa kultura.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.