Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ KRAMARIĆ
Povratak na članak

'Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu, u Mađarskoj nas čeka pakao'

Nismo željeli da se utakmica tako odvija. Borili smo se, znali smo da će nas čekati defenzivni blok - rekao je Kramarić

Komentari 7

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
23:12 21.03.2019.

Lopta je okrugla.

VL
KA
kažemja
23:19 21.03.2019.

Ma kakav pakao ? Mađare gazimo 3:0!

VL
LI
lily
23:23 21.03.2019.

Najslabija karika reprezentacije je vratar Lovre Kalinic i to vec citavo vrijeme od kada je postavljen da brani za reprezentaciju. On je razlog katastrofalnih rezultata, a Dalic ga i dalje slijepo FORSIRA! Ovo je Daliceva kardinalna i nepopravljiva GRESKA! Kostat ce ga plasmana, a onda i karijere...

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
23:59 21.03.2019.

Kovačic nije materijal za repku. Meni je žao ali njega se vise nemoze čekat ima drugih . Momak se izgubio.?! Ako se uzme u obzir da je jako puno novih igraca koji su bili na terenu rezultat je vrlodobar. Mii jesmo i moramo biti u fazi smjene generacije a da to bude bezbolno praceno i zavrsnicom EP. Grupa je po nasoj mjeri vise nego odlicna. Dosta ujednacena sa nasim iskakanjem sto nam daje mogucnost uvođenja novih lica . Dalicu samo hrabri I jos jednom zalaganje vam je 10 , gresaka je bilo one ce se morat otklanjat, a ono sto je dobro gurat dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.