Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVONKO VUKELIĆ
Povratak na članak

Doajen našeg novinarstva: Čekao sam 49 godina, suza je sama krenula

– Već za vrijeme utakmice sjetio sam se pokojnog Tomice Židaka koji, nažalost, nije doživio to proljeće koje je njemu bilo opsesija.

Komentari 5

Avatar von Šoštarić
von Šoštarić
18:54 10.11.2018.

Delač,Delač...dal ti znaš nekaj svoje napisat a da pritom ne spomneš nekoga ili ne dofuraš nekog da nekaj poveda??koja je tvoja emocija u svemu,hohštapleru??kaj ti nisi bil na Maksimiru na tekmi,sramoto hrvatskog športskog novinarstva?!?..moje emocije su bile usklađene sa maglom(zbog koje nisam videl 80min tekme) i sa boysima,kojima moram skinuti kapu do poda,jer su navijali bez prestanka i bez ijednog incidenta...zasluženo su dečki izborili proljeće i moja malenkost će im pružiti podršku i u idućoj tekmi..a kaj ti??buš nazval nekog da ti veli kak je bilo..;)????

VL
MA
Marsijanac
17:55 10.11.2018.

Dobar clanak.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:12 10.11.2018.

Jel ovo za žuti karton molim lijepo ? "Gde ono Piksi beše, koji klub trenira i kakav je rezultat polučio ?"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.