Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijeli bez konkurencije
Povratak na članak

Dinamo vodi kolo na terenu, Hajduk uspješniji na tribinama. Splićani platiti 150 tisuća eura kazne

Ukupno je 164731 gledalo plave (prosjek 6335) u Maksimiru, više su od stotinu tisuća u minusu u odnosu na Hajduk u Splitu (Hajduk 191376. Dinamo 84672)

Komentari 1

BS
Berekin ST
17:56 22.03.2023.

Navijaci Hajduka svom klubu donose kazne a HNSu pare a bas hrvatska nogometna liga bi bila nista bez njih. Da li je posteno da 10 bengalki na 30 000 ljudi skuplje dodje "recidivista" hajduka nego isti broj bengalki na Rijeci, Osijeku ili Dinamu? Kako nece bit recedivist kada je prosjek na Poljudu preko 14000? Njihova pravila su sramota i ispada da se nogomet igra radi onih u svecanim.lozama a ne radi navijaca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.