Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAMOŠNJI MEDIJI POTVRDILI
Povratak na članak

Dinamo iz Portugala dovodi iskusnog reprezentativca, stiže i Čabraja iz Gorice

Dinamo će u ime odštete Sportingu isplatiti 1,3 milijuna eura

Komentari 8

CV
cvitanich
20:51 31.01.2021.

Realno, Dinamo je svemirski brod za sve u Hrvatskoj! Najbolji i najuspješniji sportski klub u Hrvatskoj. I daleko najznačajniji. Patite dušmani!

VL
DU
Deleted user
19:49 31.01.2021.

Brzom prugom ZM - DM na dva koloseka 😄

VL
CV
cvitanich
21:14 31.01.2021.

Odlično, tako se to radi. Dinamo će biti još dugo, dugo najbolji! Iznad svih! Bez obzira na sve pokušaje destabilizacije! Ne volim Mamića jer je bahat, jer veliča četničku Zvezdu, jer je egomanijak, ali sva ova histerija i direktna mržnja prema Mamićima veze nema s realnošću.

VL
ST
stefj
20:07 31.01.2021.

Dinamo ima puno problema sa stručnim stožerom i radom s igračima. Tu bi mu trebali kvalitetni ljudi. Ovo sad je smiješno... A što se tiče igrača koji su došli iz Rijeke, e to je tek veselje. Osim možda Gavranovića i donekle Leovca, sve ostalo je promašaj. Pogledajte MIšića ili Leškovića...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.