Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premalo za Europu
Povratak na članak

Dinamo je imao sreće što Hajduk nema kadar s kojim može promijeniti ritam

U dva derbija zaredom Dinamo nije pobijedio, no nije izgubio nijednu utakmicu ove sezone. I plavi i bijeli ipak su daleko od europske razine

Komentari 11

MA
Magnificus
19:39 23.10.2017.

hajduk je imao sreće što dinamo nije počeo u najjačem sastavu jer da je počeo s ademijem, henriquezom i čorićem umjesto onih koji su počeli utakmicu, dinamo bi ih samljeo i prvo i drugo poluvrijeme!

VL
IL
ilijan
20:14 23.10.2017.

Hajduk je imao sreće što Dinamo nema kadra za držanje ritma.

VL
ZR
Ze Roberto u
20:32 23.10.2017.

Hajduk nema trenera....A igrače za sredinu ljestvice

VL
KU
kupatilo
01:58 24.10.2017.

Tocnoje kako je neko vec naveo Dinamo nema trenera jos od vremena Halilhodžica.Mamic se ucio i pobjeđivao jer je dinamo bio prejak ali u međuvremenu se i naučio pa je Dinamo na nesto licio.Ovo sad je katastrofa.Ovoje negledljivo i niti ima neko normalan u upravi da dovede pravog igraca.Akose ko slucajno i zatekne odma ga prodaju a dabi to lakse mogli raditi treba im trener koji nema blage veze a niti autoriteta pa mogu snjim kako hoce.Jedini dobitak je Ademi jer ima srce a ovo drugo je sve svila.

VL
ST
stefj
19:24 23.10.2017.

Ne vidim čemu čuđenje, pa Dinamo u svaku utakmicu uđe potpuno krivo, krivi izbor igrača, krivo postavljena taktika, sve krivo. I nema nikakve reakcije s klupe, ništa... I onda, ako je protivnik malo, malo bolji, zapravo prosječan, onda to kazni i nastaju problemi. U drugo poluvrijeme se ulazi na sve ili ništa, napucavajući lopte ko da je zadnja minuta... Sve to i više nego jasno pokazuje da Cvitanović nije dobar trener, prilikom pripreme utakmice ne pogodi niti u jednom segmentu, a niti reakcije nisu nešto. Dinamo nije dobio niti jednu utakmicu protiv organiziranih protivnika, što ga je i koštalo Europe... Pod hitno treba tražiti ozbiljnog trenera, ovo ne liči ni na što. Nisu igrači problem, struka je očito nerješiv problem. Iz godinu u godinu sve gore... Ovako postavljenom Dinamu niti Messi ne bi pomogao...

VL
MA
Marvin
19:21 23.10.2017.

I jos da im je Messi mozda Ronaldo , neeeeee , da ste imali kondicije bar za 70 minuta ode Dinamo .

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
14:15 24.10.2017.

ustvari trebao bi biti naslov da je jajduk imao srece kaj Dinamo nema napadaca koji zna dati gol iz 100% sansi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.