Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska
Povratak na članak

Deschamps: Ipak smo nešto naučili od poraza u zadnjem finalu

Hrvatska je odigrala sjajnu utakmicu, ali smo mi zabili četiri gola. Ne mogu dočekati povratak u Francusku - rekao je Antoine Griezmann

Komentari 4

RI
rikavac
20:16 15.07.2018.

Priznao si da niste igrali bolje al sreca imali ste suca koje su dvije odluke na stetu hrvatske vasa dva gola.

VL
DU
Deleted user
20:49 15.07.2018.

Naučio si da se iz bazena od 250 milijuna ljudi (Francuska i kolonije) može sklopiti dobra ekipa koja ne mora imati jaja za borbu već da defanzivom i uz sreću može doći do pobjede. Dokaz je jadna pobjeda nad 11 Hrvata . Da Hrvata ima pola koliko Vas i da imaju pola Vaše love nikada ih ne bi dobili. Mogu Vam ovo prevesti na francuski i nekoliko afričkih jezika.

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:57 16.07.2018.

Argentinskio Đubre!!! Sviro za FIFU

VL
DU
Deleted user
20:35 15.07.2018.

naucia si ti moj kurac..osim..moci..privilewgija i nista vise..budalo jedna..jer samo tako mozete biti.."najblji" inace sa tim arapima..crncima i drugim "francuzima" i neznate drugacije..nego..platit..budaletino..dok francuska i druga dica..gladuju..budalo..jedna..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.