Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK FRANCUSKE
Povratak na članak

Deschamps: Bila je jedna velika promjena u odnosu na zadnji put

Zadovoljan sam kako su igrali, koristili su širinu teren. Bilo je dosta prilika. Igrali smo napadački, bilo je bolje nego protiv Portugala koji nam nije dozvoliio da igramo napadački

Komentari 11

Avatar @proma-trač
@proma-trač
08:32 15.10.2020.

Modrić je bio izvanredan, svjetski nogometni virtuoz. Loptu se nepotrebno više puta vraćali golmanu. Falilo je više individualnosti i hrabrosti za prodor naprijed. Brekalo je par puta pokušao, nije uspio, ali dobro je što je pokušavao.

VL
DU
Deleted user
08:52 15.10.2020.

Hrvatska sa Modrićem i bez su dvije različite reprezentacije. Francuzi su iznimna ekipa koja brutalno kažnjava svaku grešku protivnika. Kada budemo imali istu snagu i moć koncentracije kod svih pojedinaca u ekipi onda se možda možemo nadigravati sa takvim reprezentacijama. Do tada treba pustiti izbornika da dalje radi svoj posao. Nadajno se da će Modrić još dugo godina biti predvodnik naše reprezentacije, makar sjedio na klupi.

VL
IM
Inmerps mod aZ
08:22 15.10.2020.

Bolji sudac?

VL
TH
Thompson
11:46 15.10.2020.

Dalić je napravio fantastičan posao! Stvorio je potpuno novu reprezentaciju. Uveo je nove igrače koji će godinama nositi igru Hrvatske. Normalno da ne može odmah pobjeđivati. Pogotovo svjetske prvake! Osim toga sudac nas je pokrao. Nije svirao klasičan penal. Kad se ovoj ekipi priključe Vrsaljko i Brozović. Kada se vrate Rog i Pjaca. Kada ova ekipa prođe prave PRIPREME. To će biti opet ekipa za najveće domete. Zato je novinari i napadaju. Sjetimo se samo natpisa prije svjetskog prvenstva i dva poraza od Brazila i Perua!!! Utakmice lige nacija su idealne za stvaranje i uigravanje ekipe kao i uvođenje novih igrača. Ali treba biti svjestan da će na europskom prvenstvu biti desetak ekipa koje mogu biti prvaci, ali i DESETI!

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
09:52 15.10.2020.

Čestitam internacionalnoj reprezentaciji svijeta pod vodstvom Francuskog izbornika ! Bili su bolji.. Ali Hrvatska može bolje. Imamo potencijala..

VL
DI
didajoza
11:01 15.10.2020.

Ne treba mijenjati Dalića ali je pogriješio što nije igrao Čaleta Car koji dobro poznaje Francuske igrače. Njegova greška.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:39 15.10.2020.

Deschamps: Bila je jedna velika promjena u odnosu na zadnji put kada smo suptilno i nježno metnuti unutra četiri komada i onda slavili naslov svjetskih prvaka.

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:43 15.10.2020.

smjeniti ovu mamicevu budalu i dovodite nekoga tko se kuzi i nogomet

VL
PO
Pobijedilismo45"
09:02 15.10.2020.

Dalić mora otići sa mjesta izbornika. Treba pronaći kvalitetne igrače koji će zamijeniti stare, za sada nemamo dovoljno kvalitetnih mladih igrača .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.