Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA
Povratak na članak

Damir Krznar nakon poraza: Ovo mi je neobjašnjivo

- Nikako ne možemo biti zadovoljni. Ključ su duge lopte koje je Rapid osvajao. Neobjašnjiva nervoza na početku, a nismo se uspjeli smiriti ni u drugom dijelu.

Komentari 14

DA
Darlboro
21:15 21.10.2021.

Neobjašnjivo mu je? Petković ne može udarati glavom? To nije znao prije utakmice? Nisi se sjetio pogodit ga loptom u glavu pa provjerit?!? Oči sam si skoro povadio da to ne gledam...to je bila katastrofa, neznaš tko je bio gori, Dinamo, rapid ili ona guska da zviždaljkom

VL
VO
Volimrukomet
21:13 21.10.2021.

A moj Krznar, pa ako nemoze udariti zašto si ga uveo za 39 minuta. Koja glupost.

VL
IS
istina00
21:17 21.10.2021.

kznar iz tekme u tekmu dokazuje da nema pojma....

VL
FR
freeshooter
21:19 21.10.2021.

Izgubili smo na pripremi utakmice i psihi, nisu oni igrački bolji, no dobili su nas...neshvatljivo loš ulazak u utakmicu, koji se u psihološkom ratu, sa lošim suđenjem, pretvorio u gubitničku igru, sa odsustvom energije i htijenja, bez vizije igre i želje, sa toliko grešaka koje ne idu uz nivo do kojeg smo došli, te na kojem bi i trebali igrati...

VL
IS
istina00
21:19 21.10.2021.

sad je jasno kao dan-s krznarom na klupiddinamo ne osvaja naslov prvaka HNL-a, a o prolasku EL nema smisla niti pričati...lik jednostavno pojma nema!

VL
DU
Deleted user
21:21 21.10.2021.

Krznar gori si i od Krune Jurčića

VL
LL
lijepa_li si
21:30 21.10.2021.

rješenje je vrlo... krznara i petkovića zamjenit za jednog koji koristi glavu.

VL
ST
stefj
21:24 21.10.2021.

Krznaru ništa nije jasno, opet lupa neku svoju filozofiju, no sve je bilo jasno prije utakmice kada je opet najavljivao posjed i borbu za statistiku... Očito čvrsto vodi neku svoju nit, koju nitko osim njega samog ne razumije. Tvrdoglavo i nedokazano ili jednostavno nije sposoban uvidjeti svoje greške... Od toga da s treningom nešto ozbiljno ne valja, igrači se samoozljeđuju i nazaduju, do toga da mu je priprema za utakmice loša, dapače katastrofalna. Pa on niti jednu jedinu utakmicu nije dobro pripremio, nije pripremio igrače... Dinamo na utakmici je stvorio jednu jedinu šansu, sve ostalo nula. Toliko o posjedu... Nogomet je relativno jednostavna igra, cilj je dati gol i ne primiti ga. Nije cilj posjed radi posjeda i lijepa statistika. Ma nevjerojatno koliko je to loš trener, već se to vidjelo kada je bio pomoćnik, no sada sve dolazi do izražaja... No, nema tu pomoći, očito se odlučilo ići s Krznarom dalje, makar je izgledno da neće biti proljeća u Europi, vjerojatno niti titule u HNL, a igrači gube na vrijednosti. Da nije Krznar na klupi, rekli bismo prodana utakmica, a ona u Rijeci namještena... Možda je i stvarno tako, braća skupljaju za odvjetnike, a na kladionicama se može bolje zaraditi nego ovako. Ne znam, nemam više druge ideje zašto drže Krznara...

VL
BL
blekpanther
10:47 22.10.2021.

Neznam jeli Krznar kriv ili nije ali neke stvari se ne mogu više gledati, Livaković i njegovo istrčavanje tj. zalijepljen na crti i ispucavanje svaki put u aut ,Ivanušec i pokušaji driblinga i zapetljavanje u odbranu protivnika i onda čitava utakmica bez ispravno dodane lopte! Ako se to ne vidi onda je Rapid normalna pojava!

VL
GE
generacija57
21:34 21.10.2021.

Prije ili kasnije biti će ti jasnije.

VL
Avatar Barba
Barba
22:02 21.10.2021.

Petković nije ni za zagrebačku zonu. Bez oštrine, htijenja, neambiciozan i indolentan.

VL
DU
Deleted user
22:08 21.10.2021.

Krznar je "veliki" trener ,on ima nos za igru i on je osjetio da nece biti penala pa je na vrijeme zamjenio Brunu Petkovica i pojedinci u upravi imaju nos za "pineze",samo na slabom treneru moze se zaraiti i oprtiti novac ,jer se ne moze zaraditi na" VAHI",kojem je Mamic morao isplatiti ogromno obestecenje

VL
DU
Deleted user
00:04 22.10.2021.

Dinamo je na pravom putu da se svede na kvalitetu HK Medveščak,RK Zagreb ili KK Cibonu. Još će netko plakati za Mamićima!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.