Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO LAKO DO POBJEDE
Povratak na članak

Cro Cop: Pitanje gdje sam i dalje visi u zraku

Udarac laktom u glavu Anthonyja Perosha, novi potez iz arsenala Mirka Filipovića, napravio je veliku rasjekotinu na čelu australskog Hrvata. Krvi je bilo po cijelom kavezu, no hrabri 37-godišnjak nije odustajao.

Komentari 3

TN
tnovos13
14:01 21.02.2010.

smrznem se na pomisao da je ovakva divljačka baraba bila zastupnik u saboru

VL
Avatar omot71
omot71
14:04 21.02.2010.

Brtalnost nazivaju športom. Bože sačuvaj!

VL
VZ
veki_zg
22:07 21.02.2010.

koje ste vi seljacine! mirko cro cop nas je lijepse bolje i kvalitetnije predstavio u svijetu nego sto nas su nas predstavile recimo barabe iz dinama u europi! nemogu vjerovat da mozete tako nesto reci o covjeku koji je cijeli zivot posvetio sportu koji je karizmatican, discipliniran (nije nikakav divljak) i koji vec godinama predstavlja hrvatsku na svim velikim boriliackim natjecanjima! omot71 i thnovos13 pokrijte se i budite tiho, i ne ostavljajte ovakve neumjesne komentare!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.