Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ PRIPREMA
Povratak na članak

Ćiro Portugalcima: Osvetit ću se za 0:3, u svlačionici sam SS-ovac!

- Ako Bog da, doći ćemo u Novi proslaviti pobjedu nad Portugalom - rekao je Ćiro Blažević na odlasku.

Komentari 3

AN
Andreeejjj
22:31 12.11.2009.

ČIRO najbolji si i najveci....u samoreklamerstvu, hvalisanju, bombasticnim izjavama...dvorska luda...ali NOGOMET ti je bas stran...predalek, smijesan! Uozbilji se...senilan si vec duze...ne blamiraj sam sebe, bilo bi ti bolje! IVIĆ, OSIM, BOŠKOV i mnogi drugi treneri...za tebe su VANZEMALCI, bez ljutnje...fosilu!!!

VL
PE
petrovve
19:18 12.11.2009.

Stvarno je Ciro car...samo sa ovakvim izjavama trebao bi se malo suzdrzati... Ciro nisi ti i tvoji zmajevi nepobjedivi...ali samo lupetaj,moci cemo ti se makar smijati.

VL
SL
Slavek
09:13 13.11.2009.

Nakon PET komada u Zenici protiv Španjolske, sumnjam da će te bolje proći sa Portugalom. Portugal - BiH 4 ; 0

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.