Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crans-Montana
Povratak na članak

Blardone prvi, Hirscher drugi u veleslalomu

Marcel Hirscher osvojio je drugo mjesto u veleslaomu u Crans-Montani. Austrijanac (1135) je s novih 80 bodova povećao prednost pred Ivicom Kostelićem (1043) u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Prvi je bio Blardone, a treći Reichelt

Komentari 4

PB
predrag borna
11:48 26.02.2012.

Austrijanac je odličan no ni to mu ne bi pomoglo da je Ivica zdrav.Ista stvar sa Schield.Najbolja u tehničkim disciplinama ali samo nakon što je Janica otišla u mirovinu.

VL
F4
F48B2
11:57 26.02.2012.

Nije Feuz bio prijetnja Ivici za osvajanje velikog kristanog globusa već Hiršer. Austrijanac koristi izostanak Ivice na najbolji mogući način za sebe, stvara prednost. Naravno da Ivici želimo osvajanje velikog kristalnog globusa, ali rasplet sezone na samom kraju bitno mu je otežao situaciju, a olakšao njegovim suparnicima.

VL
JA
JackRussell
12:39 26.02.2012.

Obzirom da je Ivica očajan ove godine u brzim disciplinama, Hirscher bi ionako bio prvak jer rastura u slalomu i veleslalomu.

VL
OB
-obrisani-
14:08 26.02.2012.

Da nije Ivicine ozlijede nebi Hirscher sunca vidio....Prema tome nek slavi dok jos moze... a vidim da se bas ni ne veseli svojoj pobjedi....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.