Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽENOVA NESREĆA
Povratak na članak

Bila je Draženova ljubav, ali ga je odvela u smrt: Doživotno se grize, potajno mu išla na grob

To što se preko dva traka prepriječio tegljač možda jest djelo više sile – proljetnog nevremena i posljedično skliske ceste – no to što se u njega zabio baš crveni Golf i ni jedan drugi automobil ipak je rezultat nespremnosti vozačice da reagira.

Komentari 8

DU
Deleted user
08:57 07.06.2023.

Vozačica evidentno nije bila u prekršaju, vozila je brzinom koja je na autobahnu dozvoljena, čak i manjom kako ostali voze. Kamion je prešao u suprotni trak i tu je kraj priče. Da je vozila 180 možda bi ga izbjegla, da je vozila 100 možda bi se zaustavila, da je Dražen išao kao i svi avionom, ne bi se to dogodilo. Da Baba ima k..... ne bi joj trebao deda. O čemu pričamo?, a prometni stručnjaci neka ne lupetaju, jer život je nepredvidiv i postoje milijuni varijabli koji utječu na neki slijed događaja.

VL
LA
laptopxp1
08:01 07.06.2023.

Naporni ste s tim okrivljavanjem te žene. Dogodila se prometna nesreća za koju ona NIJE kriva. Zašto je samo ona udarila u šleper? Pa zato jer je prva naišla, ostali sudionici su imali dovoljno vremena reagirati jer su bili iza nje. A ovaj novinar je veći prometni stručnjak od njemačkih vještaka na temelju čijih elaborata je sud donio za nju oslobađajuću odluku?

VL
DU
Deleted user
08:04 07.06.2023.

Poštujem Dražena ali ovo već relazi sve granice ukusa. Još malo pa će osnovati i religiju Dražena po uzoru na crkve u Americi. Pijetet je jedno ali ovo prelazi granice dobrog ukusa. Dražen to sigurno ne bi htio. Nesreće se dešavaju svakog dana i ova nije izuzetak

VL
Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
07:33 07.06.2023.

Dozivio je istu sudbinu kao i Radivoje Korac... Stvarno neobicno da dva najveca kosarkasa s ovih prostora zavrse u naponu karijere na tako tragican nacin... Za Kobe Bryanta kazu da je ubijen sto ima itekako smisla kad se pazljivo razmotre detalji te price.

VL
BE
Berlioz
17:33 07.06.2023.

Potpuno je zlonamjerno optužiti vozačicu da je kriva za Draženovu smrt jer je oslobođena na sudu. Štoviše to je kažnjivo po zakonu! Sramota je pisati takve neutemeljene optužbe.

VL
Avatar 365dias
365dias
09:53 07.06.2023.

svaki dan TISUĆE ljudi pogine na cestama. zašto ne pišete o njima???

VL
Avatar klopotec
klopotec
07:50 07.06.2023.

Svaka čast Draženu na igri na karijeri i svemu. Suosjećanje sa roditeljima. Ali već nam je pun kufer takvih i sličnih nacionalnih idola koji vuku novac iz državne blagajne u koju svi uplaćujemo. Imamo takvih Dražena u svim sferama života pa nikome ništa. Pa koji smo mi čobani. Slavimo nekog (kojih po svijetu ima mali milijun) tko je uspio u nečem u HR i po starom HR običaju otišao trbuhom za kruhom u svijet . Čemu i dokad i ponavljam po novčaniku građana HR. Grade se spomenici, muzeji itd. Pa dokad to. Skidam kapu pokojnom. I danas se sjećam utakmica i navijanja sa mojim tatom. Ali pa kaj je previše je previše.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
19:15 07.06.2023.

Odkud vi znate da se ona doživotno grize i zašto bi se osjećala lažno krivom ako nije to namjerno napravila...svašta se može pročitati ovdje...i ko je taj Petrović, neki vaš srpski bog?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.