Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske olimpijske igre
Povratak na članak

Ante Kostelić postavlja kombinacijski slalom i drugu slalomsku vožnju u Sočiju!

Iako je jedna nacija izvučena za postavljača u prvoj skupini, može biti izvučena i u drugoj, pa tako Ante Kostelić može postavljati dva puta

Komentari 3

Avatar SLOglodit-Janezovic
SLOglodit-Janezovic
20:43 30.01.2014.

Nadam se da će Ante našim slovenskim fantima nacrtati put do cilja jer bi bilo lijepo da konačno i jedan naš ugleda cilj!

VL
Avatar BP-11
BP-11
08:02 31.01.2014.

Gips Kostelić je svetska trenerska legenda jer je stvorio Janicu i Ivicu. I Gips veli da kvaliteta skijaša vidi i vrednuje izključivo po rezultatima dugog, napornog i težkog svetskog kupa. A tamo stoji Tina Maze 2414 svetska boda, onda daleko pozadi legendarni Herminator sa 2000 bodova, pa dolazi legenda Lindsey Vonn sa još manje..Ostale ne treba spominjati kako veli Gips jer svetski kup sve kaže i dokaže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.