Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajni podatak
Povratak na članak

Albanac koji je upravljao dronom u Beogradu zatražio azil u Hrvatskoj

Traženje azila moglo bi odgoditi i rješenje Vrhovnog suda koji treba odlučiti o žalbi na odluku Županijskog suda u Dubrovniku koji je utvrdio da postoje svi preduvjeti za Morinino izručenje

Komentari 20

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
18:22 31.07.2017.

podrška morini....pa sad brišite komentar

VL
MA
marevr
01:20 01.08.2017.

hvat = albanci braca po svemu 😅😅😅

VL
CA
Catalonia
00:05 01.08.2017.

Sloboda za Ismaila Morinu

VL
AN
Andreeejjj
02:11 02.08.2017.

Mi HRVATI tražimo od Srbije kriminalce a sada kada oni traže mi šutimo tj ne izručujemo im ga a još mu damo Azil, haloooo. Pa zato če i Srbi nama ubuduče isto raditi. Znači, razmislimo dobro!

VL
MA
marevr
22:15 31.07.2017.

Posto cjenite albance vise od zakona ajde uvedite i krvnu osvetu kako ai ste im stvorili konfor kao da su doma. Ne ljutite se ali retrika nekoliko bedastih hrvata ovdje govnri kao da su tek izasli iz karapinske spilje.

VL
GE
GeorgeZorkic
19:44 10.08.2017.

Kriminalac koji je trgovao oružjem, koji je mogao u ime svog fanatizma, izazvati krvoproliće u Beogradu traži azil u Hrvatskoj? Pardon, zaboravio sam da bi mu život bio ugrožen u nekom beogradskom ili drugom zatvoru u Srbiji.Čovek brine o "svom" životu a to što je mogao ugroziti život ljudima u Beogradu i prvo svojim sunarodnicima to nije važno niti zabrinjavajuće.

VL
MA
marevr
18:50 31.07.2017.

ja sam da ga hrvatska ne izruci vec da mu da domovnicu i da zaposli u skolu da hrvatskoj djeci predaje kulturu albanije. PS. posto ste zabrinuti za njega onda ga drzite, takodje svi kriminalci koji naprave u hrvatsknj krivcino djelo srbija bi trebala da dozvoli utociste. Ovo nije moj stav vec vasa buzdovanska ideologija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.