Povratak na članak

Optužen za pedofiliju: Žrtveno sam janje rata vaše vlade i Kaptola

O tvrdnji Judith Reisman da je pedofil i o Letičinoj da zagovara legalizaciju pedofilije kaže: "Šutnja je najbolji odgovor"
Objava 18. veljače 2013. 50 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 7
 • Avatar MK
  MK:

  ..."tzv. znanost bez komentara" - i to ti je znanost po kojem se onda nasa djeca trebaju odgajati. ...na cemu ustvari to, se sada taj Jovanovicev program temelji? ...odnosno - na sto se to oni koji su ga pisali, pozivaju? ... prikaži još!? ...Interesantno citat, a spominjani clanak Slavena Letica preporucujem svime procitati.

  11:35 18. 2. 2013.
 • chemica:

  Da, ovo je već puno bolje. Nakon što su čovjeka raščerečili, novinari su se napokon udostojali provjeriti je li uistinu smrdljiva pedofilčina. Kao što vidimo, on o svemu ama baš ništa ne zna. Nije čuo za nekakvu Judith Reisman i ... prikaži još! njene sulude optužbe na drugom kraju svijeta, nije upoznat ni s njezinim brabonjanjem o porastu seksualnih delikata nakon uvođenja Zdravstvenog odgoja u američke škole, a izgleda da mu nije baš ni previše jasno što mu dođe ta, kako se ono uopće kaže...Hrvatska. Dapače, ne može se izbjeći zaključak da ga zaboli ona stvar za sve skupa. Za nekakve tamo "hrvoje" i njihovu "državu" u kojoj je nekakva čudakinja kojoj se sav normalan svijet smije, medijska zvijezda. Da, toliko ste mu bitni u životu. Da se Reismanica optužbe o pedofiliji usudila iznijeti u SAD-u...Da, onda bi mu svakako bilo "stalo" jer se tamo nalaze i njegovi financijeri pa bi je MORAO tužiti. Bez novca nema ni znanosti, a kada te optuže da si pedofil, a ti šutiš, onda ti je i karijera gotova. Mislim, kada te optuže u AMERICI. Hrvatsku ionako prosječni Amer nije u stanju pronaći na karti, a i onima pismenijima je potrebno dobro povećalo da je nađu.

  11:53 18. 2. 2013.
 • DuplaKava:

  Vjerujem da je sveučilištu, HR tog sveučilišta i njegovim studentima jako poznata Sandfortova karijera i bibliografija, uključivši i njegov 'pedofilski' opus. Kako li, bože, oni nisu odmah vidjeli da je čovjek pedofil, a Reisman je odmah pogodila, kao iz graha?

  19:16 18. 2. 2013.
 • parni:

  Ovaj interview sa Sandfortom jos jednom potvrdjuje i prije poznate cinjenice o njegovoj povezanosti sa pedofilijom. Sapientem sat........ ali ocito ne Jovanovicu, Milanovicu i ostalim "hrvatskim" ljevicarima. Nadam sa da ce hrvatski narod konacno smoci snage za odlucno " NE".

  20:13 18. 2. 2013.
 • chemica:

  Nego, pala mi je na pamet jedna pomalo bedasta misao. Kakve to veze Sandfort ima ikakve veze s bilo čim u ovoj zemlji? Jovanovićem, npr. Pretpostavljam da je u nekakvoj vezi s uvođenjem Zdravstvenog odgoja. Vrlo je čudno da se ... prikaži još! Sandfort ne spominje u svezi ma ama baš ni jednog jedinog dokumenta koji ima ikakve veze s uvođenjem Zdravstvenog odgoja u hrvatske škole! Čemu onda uopće njegovo spominjanje? Što vam je zaboga skrivio nesretnik? On je doslovno, nitko i ništa, bar što se tiče nastavnog programa RH. Jadna drugarica Reisman nije mogla drugačije odgovoriti na Štulhoferove argumente pa je jednog njegovog suradnika optužila da je pedofil kako bi ga diskvalificirala kao čovjeka i stručnjaka. Sve što je Štuli govorio je bila općepoznata statistika koja pobija sulude teorije "znanstvenice" Reisman. Zato ga je bilo potrebno diskvalificirati po svaku cijenu, optužujući beznačajnog lika da je pedofil. Ljudi, Aleksandar vam je tulumaril sa smrdljivom pedofilčinom! Zato sve, ama baš sve što ima za reći vrijedi taman koliko je crnog pod noktom. Zato je baznačajni Theo Sandfort bio toliko značajan Reismanici. Kužite?

  23:23 18. 2. 2013.
 • DuplaKava:

  Kakve je to 'nepobitne dokaze' predočila Reisman, koliko je pedofila u 30 godina 'borbe' otjerala na sud i u zatvor? Sandfort joj je u USA pred nosom, a otkucava ga u Hrvatskoj, zašto? Odgovor je jasan: otvorila je dosije Štulhofer ... prikaži još!ofer i konstruira dokaze da bi pod svaku cijenu vodu tjerala na mlin Vigilarovaca, Grozdovaca i Kaptolaca. Ako je Sandfort na izravna pitanja novinarke odgovarao šutnjom, po čemu možemo znati da se 'otvorio' Štulhoferu i da ovaj zna za navodne pedofilske sklonosti bivšeg i jednokratnog suradnika? Mislim da je Sanforta sramota baktati se s Reisman i njenim bapskim ogovaranjima jer je ispod njegovog nivoa-zato neka ga tuži, kad već ima 'nepobitne dokaze'.

  15:02 19. 2. 2013.
 • porat07:

  A što se tiče Štulhoferovih izjava da ne zna za angažman Sandforta u razl. pedofilskim organizacijama je krajnje uvjerljiva. Neka naruči preko Amazona par Sandfortovih knjiga i nekoliko brojeva pedofilskog časopisa Paidika pa neka se informira, iz 'prve ruke', od ... prikaži još! citata samog Sandforda. Pa evo malog poticaja: Sandfort: 'Seksualna iskustva djece' , časopis Paidika: "Studije (…) pokazuju da nisu sva djeca sa seksualnim iskustvima nisu razvila probleme.(…) Drugim riječima, seks s odraslima nema nužno strašne posljedice…" "Neki istraživači pronašli su neke pozitivne rezultate seksualnih iskustava s odraslima koji su čak poboljšali kvalitetu njihovih života. Čak i u slučajevima incesta sa roditeljem ili nekim iz obitelji, više od polovice muškaraca i žena je reklo da je to dovelo do osjećaja veće bliskosti. (…) Izuzetno je važno da se seksualna iskustva između odraslih i djece prouče u širem kontekstu; ona moraju biti uspoređena sa, naprimjer, kontaktima između ljudi istih godina. Moramo napustiti ideju da je svaki kontakt zlostavljanje…", zaključuje Sandfort.

  17:16 20. 2. 2013.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.