Radite čaj s proključalom vodom? Zaboravite na to, ovo je ispravan način pripreme omiljenog napitka
Sve dodatke koje volite dodajte na samom kraju
Komentari 9
TO
Ključaj pa zaključaj
Čaj je najbolji s vodom iz perilice i to onom od ispiranja. Ja uvijek zagrabim vjedro tako da imam dosta do slijedećeg pranja robe.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
u Hrvatskoj voda ne "ključa", nego "kipi" ili "vrije". Nauči pisati hrvatskim!