Jednostavnim trikom 'spasite' stari kruh, bit će opet odličan!
Kruh star nekoliko dana biti će ponovno svjež, kao da ste ga tek kupili u pekari.
Komentari 13
Pa zar nije jednostavnije staviti u zamrzivač?Fino ga odmrzneš i bolji je i od novog.
Topla voda bako, sve sto je suho treba namočiti!
Ova zenska koja vjeruje da je “otkrila ameriku” neka tako pomladi starog striceka i odvede ga u spavacu sobu. Pomladen kruh i pomladen starac je upotrebljiv dok je topao a poslije od stara ne bi nego star!
režite tanje šnite?
Jest odkrila nešto novo !! .... samo što nije napisala, da se takav kruh nakon toga okameni totalno ....a da ne govorim kako brašno proradi u njemu kao najbolje ljepilo !! ...takve stvari još nije odkrila ....
Ahahaaaaa, zno sam, kad sam procito naslov, rekoh idem ostavit komentar..."jel ovo savjet iz daily maila ili metro-a".
Ako je kruh iz pekarnice umjesto pekare još lakše je održavati ga svježim!
Potpuno sam osupnut.
Pekara=pekarnica
www.lovexx.club
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
no ovo je stvarno revolucionarno otkrice!!!! pa to je moja bvaka radila jos za II svj.rata! svaka cast novinari! otkrili ste vaznu vijest👍